GEZOCHT Vrolijke Tandartsassistente

Voor onze gezellige tandartspraktijk in de Meern zijn wij per direct opzoek naar een vrolijke tandartsassistente (24-32 uur per week).

Ben jij een echte team-player? Beschik je over de sociale vaardigheden die horen bij een tandartsassistente? Hou jij van een uitdaging en een fijne leerschool? Dan ontvangen wij graag en berichtje van je 😊.

Functieomschrijving:

Als tandartsassistente ondersteun je de tandarts en eventueel ook andere tandheelkundige professionals, zodat zij efficiënt en effectief de patiënten kunnen behandelen. Verder behoren taken zoals de behandelkamer voorbereiden, gereedmaken en opruimen, baliewerkzaamheden uitvoeren en het begeleiden van patiënten tot jouw dagelijkse werkzaamheden.

Kennis en ervaring:

Wij verwachten MBO 4 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of relevante werkervaring. Het hebben van diploma of afgeronde studie als tandartsassistente is geen must.
BBL of BOL studenten zijn dus beiden welkom!

Kennis over algemene richtlijnen, infectie/preventie en wet- en regelgeving.

Ervaring met het werken met Simplex is een pré.

Wij zijn opzoek naar iemand met een enthousiaste instelling die flexibel, stressbestendig en gemotiveerd is.

Wat wij bieden:

Binnen een leuk, gezellig en professioneel team krijg je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Bijpassende trainingen en cursussen volgen om je kennis en vaardigheden te vergroten zijn voor onze praktijk net zo belangrijk als voor jou. Arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform met zekerheid op verdere doorontwikkeling.

Lijkt werken binnen ons team jou leuk? Stuur dan jouw CV met foto en motivatie door naar praktijkmgt@tandheelkundigcentrumdemeern.nl ter attentie van Gert-Jan Gerrits (praktijkmanager).

Publicatiedatum: 01-03-2023


Terug naar overzicht